Produkter

KRANMAN T2000ex

Kranman utvecklar ständigt sitt produktsortiment. En utav de senaste nyheterna är ATV-vagnen T2000 som tar fyrhjuling i skogen till en ny nivå. På den här vagnen har vi inte sparat på något! Bland annat finns nu Kranmans efterfrågade M36 proffskran med 4,6 meters räckvidd med i tillbehörslistan. Vagnen är uppbyggd på ett helt nytt kraftigt dubbelväggschassi med starkare ramstyrning och hydraulisk flyttbar boggi på hela 56 cm. Välj mellan de lättlastade skotarbankarna eller traditionella vridbara stöttor utan extra kostnad. Den specialframtagna flexodrive x växellådan är diffrentialspärrad på alla växlar vilket gör vagnen unik i sitt segment.

Standard
 • Hydraulisk flyttbar boggi med 560 mm.
 • 4WD med flexodrive X system
 • 30-50 kran med komfortled
 • Låg- och högväxel på vagnen
 • Honda GX 390 motor
 • Elstart på bränslemotorn
 • Friläggning av drivningen vid bromsning
 • Bromsventil på vagnen
 • Stora hjul 26×12-12.00
 • Boggiarmar för band.
 • Montageplåt med alla reglage

Maila oss för prisuppgift

KRANMAN T1750 4WD

T1750 är en kraftig ATV-vagn med drivning. Vagnen är byggd med en centrumbalk-konstruktion 90*90*4 (100*100*3). Man kan ändra längden på vagnen med 60 cm, från 168cm till 228 cm mellan bankarna. Med tillvalen Dubbelpump får du hela 2 olika hastigheter på drivningen. Vagnen har en Kranman 30-50 kran med komfortled som gör att stickan på kranen har 180 graders rörelse. Cylindrarna och slangarna till drivrulle i och ur sitter väl skyddade på boggiarmen. Vagnen har friläggning på drivningen, så fort du bromsar med fyrhjulingen så stannar vagnen. Bromsventil finns som tillval till vagnar. Då kan du ställa bromsverkan på vagnen så att den inte puttar på fyrhjulingen i utförsbackarna. Bromsventilen aktiveras automatisk när du bromsar med fyrhjulingen. Kranman har tagit fram ett eget hjul som är anpassat för drivrulle. Hjulet har extra kraftigt mönster och en slitbana ingjutet för att få maximalt grepp och minimal friktion (Kranman-hjul är standard).

    Standard
 • 30-50 kran med komfortled
 • Kranman hjul 26×12.00-12
 • Honda GX 240 motor
 • Friläggning av drivningen vid bromsning
Maila oss för prisuppgift

 
Image

Järnhästen Jakt

Maskinen är utrustad med Honda GX270 på 9 Hk. Den har uppfällbar styrspak med transportläge. Max hastighet 7 km/h och tank volym 6,1 liter.
Utrustning som ingår är dubbelboggi, variator, fram/backväxel, broms,
diffspärr, handvinsch med 10 meter wire och hasplåt.

Finns i versionerna Classic eller Flex 

Maila oss för prisuppgift www.Lennartsfors.comFör mer info
Image

Järnhästen Essence

Nu kan vi erbjuda en ny generation av den populära järnhästen!! Nu kan du promenera bakom eller på sidan om och styra järnhästen med fjärrstyrd kontrollenhet. Utrustad med ny twinmotor på 25hk från Honda. Stark hydraulik. Fjärrstyrd motorvinsch. Och mycket mer.

Kontakta oss för mer info på info@llskog.se eller ring 076-7676276

www.Lennartsfors.comFör mer info


RAMMY

Vi är nu även återförsäljare av RAMMY produkter.

Maila oss för prisuppgift

TIMBERWOLF

Vi är nu även återförsäljare av TIMBERWOLF produkter.

Maila oss för prisuppgift

Image

Järnhästen skog

Minilunnaren är utrustad med uppfällbar styrspak med transportläge.
Max hastighet 7 km/h och tank volym 6,1 liter. Utrustning som ingår dubbelboggi, variator, fram/backväxel, broms, diffspärr, hasplåt, förlängningsstakar,
handvinsch med 10 meter wire, motorsågsfäste, förvaringslåda och spännband.
Även utrustad med Timmerbanke och Motorvinsch med Lastskydd och 20 meter wire och dragförmåga på 7000/10 000 N. Det är en enkel vajerkrok monterad på vinschwiren.

Finns i versionerna Classic eller Flex

Maila oss för prisuppgift www.Lennartsfors.comFör mer info
Image

Järnhästen entreprenad

Bygg och entreprenad
Bygg- och entreprenadbranschen har behov av många olika typer av maskiner och med Järnhästen ges möjlig-het att med olika tillbehör utföra både små och stora jobb.

Kundanpassade lösningar
Vi erbjuder möjligheter till kundanpassade lösningar för främst företag med särskilda behov. Detta sker då i sam-arbete med kunden och oftast med Lennartsfors som projektledare.

Finns i versionerna Classic eller flex

Maila oss för prisuppgift www.Lennartsfors.comFör mer info